www.hvbeerzerveld.nl

Samen sterker!                                                                                                               K.v.K 40061932

Sponsor worden van het Winterfeest

De mogelijkheid bestaat om sponsor te worden van het Winterfeest, welke jaarlijks wordt georganiseerd, een evenement dat al behoorlijk is uitgegroeid, met jaarlijks een Modeshow, Kiri's darttoernooi en ter afsluiting een muziekavond.

Als bedrijf is het interessant om een evenement te sponsoren dat jaarlijks honderden bezoekers trekt. Daarbij zijn diverse mogelijkheden tot sponsoring.

Overeenkomst (mailen wat van toepassing is):

• Vriend van het Winterfeest verklaart hierbij het bedrag van € 50,00 euro te sponsoren voor de Handelsvereniging “Beerzerveld” Winterfeest.
  • Vriend van het Winterfeest verklaart hierbij het bedrag van € 100,00 euro te sponsoren voor de Handelsvereniging “Beerzerveld” Winterfeest.
    Bij een vriendenbedrag van € 100,00 euro zal de vriend regelmatig in de tent genoemd worden.
  • De sponsor verklaart hierbij het bedrag van € 250,00 euro te sponsoren voor de Handelsvereniging “Beerzerveld” Winterfeest.
    Bij een sponsorbedrag van € 250,00 euro zal de naam van de sponsor gekoppeld worden aan een onderdeel van het feestweekend en vermeld worden met hun logo op het drukwerk. De sponsor krijgt de mogelijkheid om spandoeken te plaatsen. Tijdens het evenement zal de sponsor regelmatig genoemd worden.

Vraag middels het contactformulier een informatiepakket aan om het komend jaar het evenement te sponsoren.

Wat moeten wij doen nadat wij het sponsorcontract hebben getekend. Om het vervolg ook goed te laten verlopen vragen wij u om een aantal zaken te regelen.

U heeft gekozen voor optie 1
De vriend verklaart hierbij het bedrag van € 50,00 euro te sponsoren voor de Handelsvereniging “Beerzerveld” Winterfeest.
Bij een vriendenbedrag van € 50,00 euro bedanken wij de vriend namens de Handelsvereniging.

• Betaling graag contant ontvangen

U heeft gekozen voor optie 2
De vriend verklaart hierbij het bedrag van € 100,00 euro te sponsoren voor de Handelsvereniging “Beerzerveld” Winterfeest.
Bij een vriendenbedrag van € 100,00 euro zal de sponsor regelmatig genoemd worden.

U heeft gekozen voor optie 3
Bij een sponsorbedrag van € 250,00 euro zal de naam van de sponsor gekoppeld worden aan een onderdeel van het feestweekend en vermeld worden met hun logo op het drukwerk. De sponsor krijgt de mogelijkheid om spandoeken te plaatsen. Tijdens het gesponsorde evenement zal de sponsor regelmatig genoemd worden.
Wij vragen aan u het volgende te doen:

Een spandoek in januari afgeven of sturen aan Hans Binnenmars, t.b.v. Handelsvereniging “Beerzerveld”, Beerzerhaar 38, 7685 PR Beerzerveld.